Kombinimi i ekspertizës sonë për diabetin, sëmundjet kardiovaskulare dhe çrregullimet e tiroides, Varus siguron qasje në zgjidhje të kujdesit shëndetësor që mund të ndihmojnë për të përmirësuar jetën e pacientëve tanë.

Diabeti

Diabeti është një shkak kryesor i vdekjes [1] në vendet e zhvilluara dhe problemi po përkeqësohet.

Diabeti

Diabeti është një shkak kryesor i vdekjes [1] në vendet e zhvilluara dhe problemi po përkeqësohet.
Më shumë

Sëmundjet kardiovaskulare

Termi "sëmundje kardiovaskulare" i referohet një numri problemesh me zemrën dhe enët e gjakut.

Sëmundjet kardiovaskulare

Termi "sëmundje kardiovaskulare" i referohet një numri problemesh me zemrën dhe enët e gjakut.
Më shumë

Sëmundjet tiroides

Miliona njerëz vuajnë nga sëmundjet e tiroides. Sidoqoftë, kjo sëmundje mbetet ende e pa diagnostikuar në mesin e popullatës.

Sëmundjet tiroides

Miliona njerëz vuajnë nga sëmundjet e tiroides. Sidoqoftë, kjo sëmundje mbetet ende e pa diagnostikuar në mesin e popullatës.
Më shumë