30 vjet VARUS
Varus është një nga kompanitë e para private në Maqedoni me shumicë të produkteve farmaceutike, kimikateve, reagentëve, pajisjeve laboratorike dhe pajisjeve mjekësore, e themeluar në 1990 me qëllim plotësimin e nevojave të klientit.
SËMUNDJET KARDIOVASKULARE
Sëmundja kardiovaskulare është shkaku numër një i vdekjes në vendet e zhvilluara. Në Varus, përmes produkteve të Merck, ne jemi të përkushtuar të gjejmë zgjidhje dhe mbështetje për një sistem kardiovaskular të shëndetshëm.
ONKOLOGJIA
Në 2018, vlerësohet se më shumë se 9.5 milion njerëz vdiqën nga kanceri dhe ai numër pritet të rritet. Kjo na shtyn të zhvillojmë risi që kanë më shumë rëndësi për njerëzit që jetojnë me kancer.
Zgjidhje të procesit
Përdorni për ujë dhe praktikë
KURITA – Evropa specializohet në zgjedhjen e besueshmërisë dhe efikasitetit në impiante dhe projekte industriale. Teknologjitë tona të personalizuara dhe produktet e patentuara të industrisë së trajtimit te ujit, letrës rrisin efikasitetin dhe jetëgjatësinë e fabrikave si dhe ulin kostot.
...
Средство 2

PARTNERSHIP THROUGH SCIENCE

Varus është një nga kompanitë e para private në Maqedoni me shumicë të produkteve farmaceutike, kimikateve, reagentëve, pajisjeve laboratorike dhe pajisjeve mjekësore, e themeluar në 1990 me qëllim plotësimin e nevojave të klientit.

Regjistrohuni në informacionin tonë elektronik

Merrni lajmet më të fundit në lidhje me kompaninë tonë dhe partnerët tanë.