Prandaj, ne po zhvillojmë një biznes global rreth tre segmenteve Zgjidhjeve të nanoteknologjisë, Zgjidhjeve analitike dhe Zgjidhjeve industriale. “Si pjesë e vizionit tonë të korporatës për të” “thjeshtuar proceset e teknologjisë së lartë të klientëve tanë” “, misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë që të lëvizin shpejtë, të jenë të suksesshme,të jenë biznese kryesore. 

Hitachi High-Technologies , ne synojmë të punojmë si një për të kontribuar në krijimin e një shoqërie të prosperuar.

Хитачи лабораториски решенија лого