Zjidhjet e sterilizimi dhe kontrollit të infeksioneve të Tuttnauer-it janë të besueshme nga spitalet, laboratorët dhe klinikat në më shumë se 140 vende. Si një kompani globale medtech, ne vazhdimisht pyesim vetën se si mund të kontribuojmë në përmirësimin e cilësisë dhe kost-efektivitetin në industrinë e kujdesit shëndetësor dhe shkencës së jetës. Ne jemi të nxitur nga pasioni për kërkim dhe zhvillim, prodhim me cilësi të lartë dhe siguri në vendin e punës. Qëllimi ynë është të qëndrojmë në pararojë të inovacionit në secilën nga këto fusha. Kështu mbrojmë klientët tanë dhe qëndrojmë përpara konkurrencës.

Тутнауер лабораториски решенија лого