Tuttnauer е глобална компанија која произведува системи за стерилизација (автоклави) кои се користат во болници, лаборатории и клиники во повеќе од 140 земји. Tuttnauer се водени од страста за истражување и развој, производство со висок квалитет и безбедност на работното место.  Нивна цел е да останат во првите редови на трката за иновации во секоја од овие области. Варус заедно со Tuttnauer ја одржуваат довербата на клиентите и остануваат пред конкуренцијата.

Тутнауер лабораториски решенија лого