Дијабетес
ТЕСТ ЗА ПРЕДИЈАБЕТЕС!
Едноставен тест кој ќе ви покаже дали сте изложени на ризик од дијабетес.
Интернационална недела за подигнување на свесноста за тироидната жлезда
30 години ВАРУС ДООЕЛ
ВАРУС ДООЕЛ од Скопје е едно од првите приватни друштва за промет на големо со лекови, хемикали, реагенси, лабараториски потрошен материјал, опрема и медицински помагала, основано во 1990 година, со цел да ги задоволи барањата на потрошувачите.
ЕДИНСТВЕН ВАГИНАЛЕН СПРЕЈ ГЕЛ
COLPOFIX® Ново и единствено медицинско средство од палетата на производи на Бионика наменето за превенција и третман на цервикални лезии предизвикани од Хуман папиломавирус (ХПВ) кај жените и девојките.
За ублажување на болката и вкочанетоста на мускулите
Дистем е комбинација на аналгетик и антипиретик (за намалување на болката и треската) и мускулен релаксант. Се употребува за третман на мускулни грчеви.
ПОСТБИОТИЧКА РЕВОЛУЦИЈА – За добро здравје на цревата
Дибузин таблетите се нов дететски производ - наменет за исхрана на лица со функционални пореметувања на дигестивниот тракт (IBS - синдром на нервозни црева) и воспалителни болести на цревото.
Ја менуваме играта во преДијабетес
Во рамките на кампањата за подигнување на свеста за навремен третман на Предијабетесот и Дијабетесот, значајна поддршка на полето на промена на животниот стил даваме преку споделување на низа на одбрани рецепти за правилна исхрана.
Онкологија
Во 2018 година, се проценува дека повеќе од 9,5 милиони луѓе умреле од рак и се очекува тој број да се зголеми. Ова е мотивот да развиваме иновации што се најважни за луѓето кои живеат со карцином.
Процесни Решенија
Третман за вода и прашина
KURITA – Европа е специјализирана за оптимизирање на доверливоста и ефикасноста во индустриските погони и проекти. Нашите прилагодени технологии и патентирани производи за третман на индустриска вода, хартија и процес ја зголемуваат ефикасноста во погоните и животниот век како и намалување на трошоците.
...
Средство 2

PARTNERSHIP THROUGH SCIENCE

Нашeто  работење е водено од иновациите и откритијата на науката. Постојано се стремиме за нивно унапредување со правилна  и креативна апликација на производите и решенијата за максимални придобивки на луѓето и околината. Преку внимателните истражувања и понудата на интелигентни решенија, ние отвораме нови можности за нашите потрошувачи.  Страствени сме за нови знаења, партнерства и соработки кои водат кон подобрување на квалитетот на живот.

РЕГИСТРИРАЈ СЕ НА НАШИОТ Е-ИНФОРМАТОР

Добивај ги последните вести за нашата компанија и нашите парнери.