ФИЛТРИРАЈ ПО
Search
Generic filters

Search
Generic filters













Медиа Центарот е услуга за новини, блогови и видоа материјали и што ви овозможува пристап до новостите за компанијата и нејзините деловни сектори.

Препознавање на ризик факторите и менаџирање на пациенти со Дијабетес Мелитус Тип 2 во ординацијата по семејна медицина

Д-р Маја Катранџиска Џонлага специјалист по Семејна Медицина   Имајќи ги во предвид специфичните услови под кои функционираме изминатиот период, како се одвива грижата за

Прочитај повеќе »

Најчести симптоми на нарушена функција на тироидната жлезда

Пишува: Прим. Д-р. Златко Петровски специјалист по нуклеарна медицина ЈЗУ Клиничка болница – Битола „Д-Р Трифун Пановски“ Заболувањата на тироидната жлезда како глобален здравствен проблем

Прочитај повеќе »

Донација од фармацевтската компанија „Варус“ по повод 30 годишниот јубилеј

Скопје, 15.10.2020 г. – Денеска, во присуство на Градоначаникот на Град Скопје, Петре Шилегов, директорката на Детскиот културен центар „Карпош“, д-р. Билјана Лалчевска Серафимовска, менаџментот

Прочитај повеќе »