Комбинирајќи ја нашата експертиза на полето на дијабетесот, кардиоваскуларните заболувања и нарушувањата на тироидната жлезда, Варус нуди пристап до современи здравствени решенија кои можат да помогнат во подобрувањето на квалитетот на живот на нашите пациенти.

Дијабетес

Дијабетесот е една од водечките причини за смртност1 кај популацијата во развиениот свет и истата станува се посериозен проблем.

Дијабетес

Дијабетесот е една од водечките причини за смртност1 кај популацијата во развиениот свет и истата станува се посериозен проблем.
Прочитај повеќе

Кардиоваскуларни болести

Кардиоваскуларните заболувања се број еден причина за смртност во развиените земји.

Кардиоваскуларни болести

Кардиоваскуларните заболувања се број еден причина за смртност во развиените земји.
Прочитај повеќе

Болести на тироидната жлезда

Милиони луѓе страдаат од болести на тироидната жлезда.

Болести на тироидната жлезда

Милиони луѓе страдаат од болести на тироидната жлезда.
Прочитај повеќе