Visioni

Varus do të bëhet furnizuesi i rëndësishëm rajonal i farmaceutikëve, kimikateve, reagentëve, furnizimeve laboratorike, pajisjeve laboratorike dhe pajisjeve mjekësore, duke përmbushur standardet e zbatueshme ndërkombëtare për sigurimin dhe kontrollin e cilësisë së produkteve. Për më tepër, ajo do të punojë me përkushtim në ndërtimin e partneritetit me kompanitë më të mëdha botërore në mënyrë që të bëhen krahu i tyre i besueshëm i shtrirë për rajonin e Ballkanit Perëndimor dhe më gjerë.Varus do të bëhet furnizuesi i rëndësishëm rajonal i farmaceutikëve, kimikateve, reagentëve, furnizimeve laboratorike, pajisjeve laboratorike dhe pajisjeve mjekësore, duke përmbushur standardet e zbatueshme ndërkombëtare për sigurimin dhe kontrollin e cilësisë së produkteve. Për më tepër, ajo do të punojë me përkushtim në ndërtimin e partneritetit me kompanitë më të mëdha botërore në mënyrë që të bëhen krahu i tyre i besueshëm i shtrirë për rajonin e Ballkanit Perëndimor dhe më gjerë.

Misioni

Në Varus, ne përpiqemi të kemi sukses në gjithçka që bëjmë. Misioni ynë është të jemi të suksesshëm në të gjitha tregjet ku ne jemi prezent. Përmes hulumtimit të plotë dhe ofrimit të zgjidhjeve inteligjente, ne krijojmë vlera dhe mundësi për klientët tanë, duke mbështetur rritjen dhe zhvillimin e kompanisë dhe mjedisit tonë.

vizija i misija