Steriliteti prek miliona çifte në të gjithë botën. Organizata Botërore e Shëndetit (OBSH) e përkufizon atë si dështimin për të arritur shtatzëninë pas 12 muajve ose më shumë përpjekjes për të ngjizur pa përdorur kontraceptivë. Për gratë mbi 35 vjeç, një çift duhet të shohë një mjek pasi të përpiqet të mbetet shtatezene për gjashtë muaj.

Qëllimi kryesor i Merck është të rrisë ndërgjegjësimin për infertilitetin dhe të përmirësojë më tej opsionet e tretmantëve. Me portofolin tonë të gjerë të opsioneve të trajtimit, ne synojmë të kontribuojmë në rezultate të përmirësuara të trajtimit që ndihmojnë çiftet të përmbushin ëndrrën per tu bere prindër.

Merck është i përkushtuar për trajtimin e fertilitetit nga zhvillimi i vezës deri në fazat e hershme të shtatzënisë. Ne jemi udhëheqës të tregut botëror në trajtimet e fertilitetit dhe e vetmja kompani që ofron versione rekombinante të hormoneve natyrore.

MË SHUMË

ивф-1
ивф 2
ивф 3